Zobraziť košík 0 Môj účet

Keď príroda pomáha

B1
O produktoch dogoteka som sa dozvedala v roku 2015 . Najskôr som začala dávať proartlegmaxy svojím dospelým sukám. Po nejakom čase používania proartlegmaxy sa v mojej chvateľskej stanici narodil vrh ,,B“, z ktorého som si nechala sučku, tá mala v 3 mesiacoch na zadnej nohe menší úraz a začala celú svoju váhu dávať na predné nohy, ktoré sa začali vytáčať. Do tej doby som dávala iný prípravok na prevenciu, ale ten nezabral . Neváhala som ani sekundu a kúpila som proartlegjunior. Po 2 týždňoch od začiatku podávania začalo byť vidieť prvé zmeny, ako sa jej tlapy vracajú späť do mačacej labky a vytočenia v kĺboch sa začínajú narovnávať a ako rástla bola v kostre silná a pevná . Do roku dostávala proartlegjunior a od roku dostávajú všetky moje dospelé suky 2 mesačné kúry z proartlegmaxy. Môj ďalší vrh mal pridávaný proartlegjunior spolu s prvými prikŕmi. Aj ďalšie šteniatko v mojej chovateľskej stanici dostáva tieto vitamíny.
B2 B3
proartlegjunior mi vyhovuje, že je to produkt na prírodnej báze, je tam nízke dávkovanie na tak ťažké šteniatka ako je nemecká doga a hlavne to prijímajú šteniatka a dospelé psy dobrovoľné ako ,, cukríky „ a v neposlednom rade mám aj sním dobré skúsenosti aj po tom ako nastal nejaký problém v raste a myslím si, že aj vďaka proartlegjunior sa nám ho podarilo ľahšie prekonať.
Ja som vďačná, že takýto produkt je na trhu a že ho môže mojím psom v mojej chovateľskej stanici dávať a tak isto odporučiť aj mojim odchovom a ďalším mojím kamarátom a známym, ktorý majú psov.